RAŠIRITE NOGE I PREPUSTITE SE: 5 načina da dobijete ono što želite od ORALNOG SEKSA

Red je na vas da uživate i da se prepustite oralnom seksu. Ovo su načini pomoću kojih ćete konačno maksimalno uživati u svakom dodiru.

1. Prestanite da mislite da mrzi sve na vama zato što to nije istina.

Mnogo žena je napeto zbog oralnog seksa, pa se ponaša kao da je na testu. Ukoliko se stalno pitate da li je dole sve u redu, da li miriše loše i kako izgleda, nikada se nećete dovoljno opustiti i uživati.

2.Dajte mu do znanja uzdasima da radi nešto dobro, a budite tihe kada vam se ne sviđa

Nemojte sve vreme stenjati i uzdisati, ako vam se ne sviđa to što vaš partner radi. Na taj način ćete mu pokazati šta vam prija, a šta ne, i olakšati posao oboma.

3. Neka vas gleda dok masturbirate

Tako ćete uvideti koje pokrete vi koristite i šta vas najviše uzbuđuje. Momci inače obožavaju da gledaju žene dok se samozadovoljavaju.

4. Gledajte ga dok to radi

Svaka žena koja je ikada oralno zadovoljavala muškarca, zna da on obožava da je gleda dok to radi, te da ga to izuzetno uzbuđuje. I vi to isto uradite.

Dok ga gledate, zaboravićete na sve gluposti koje vam se vrzmaju po glavi, pa ćete se prepustiti i uživati.

5. Od momaka pokupite samopouzdanje o svojoj vagini, koje oni imaju kada je u pitanju njihov polni organ

Čak iako ne mislite tako, ponašajte se kao da je vaša vagina nešto za čim on umire, i što mora da ima. Taj stav će vam mnogo pomoći u opuštanju i nećete više misliti na druge stvari, sem na užitak koji će uslediti.

Pogledajte još