HOROSKOP ZA 17. NOVEMBAR: Devica ima prevelika očekivanja, Ribe će izgubiti mnogo novca

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Veoma povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one direktne, preduzimljive koji idu pravo ka cilju. Imate podršku jednog Lava ili nekog Raka dok je Bik prilično diskretan u načinu na koji podržava vaše zamisli i ideje. Poslovi sa Jarcem ne donose mnogo satisfakcije. Ako se bavite sporom ili ste prisutni u medijima, očekujete uspeh.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan odgovora onim ponosnim Bikovima kod kojih ipak preovladava praktična strana njihove ličnosti i koji ne dozvoljavaju da ih bilo šta ili bilo ko pokoleba kada su u pitanju njihovi interesi. Moguća je ponuda za medijski i finansijski jaku privatnu firmu. Javlja vam se Jarac sa željom da obnovite saradnju. Idu vam od ruke poslovi sa nekretninama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate prevelika očekivanja kako od sebe tako i od kolega i pretpostavljenih, čak i od onih za koje znate da vam neće izaći u susret. Ako ste pritisnuti rokovima ili nekim uslovima koji vam ne odgovaraju, pokušajte da napravite neku drugu vrstu dogovora. Moguće da vam Rak, Škorpija ili Jarac prave probleme. Verujete da ćete uspeti da nadmudrite konkurenciju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da se maksimalno posvetite nekom novom poslu. Rado dajete drugima i savete i novac i kod vas je lako podstaći bolećivost, a o sebi ne razmišljate. Danas možete biti nepredvidivi u svojim postupcima i odlukama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Veoma ste konfuzni u pogledu onoga što želite a vaši ciljevi su trenutno prilično neostvarivi. Bilo bi dobro da ste bolje organizovani međutim vi se ponašate kao da ne znate šta hoćete. Spremni ste da se uključite u nove projekte jer vam je cilj da steknete finansijsku stabilnost. Izbegnite raspravu sa Ovnom. On vam želi dobro kao i jedna Vodolija.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Previše očekujete onih koji su prilično svojeglavi ili uvereni da su u pravu.Dan utiče na vas u pozitivnom smislu ako ste umetnik ali ako se bavite neki konkretnim zanimanjem, verovatno u negativnom pogledu. Imate način kako da ubedite Bika, Raka ili Jarca da je u obostranom interesu da budu kooperativni.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Danas možete dobiti ponudu od strane prijatelja koja se tiče nekog zajedničkog posla ili projekta u domenu umetnosti, odnosa sa javnošću ili u okviru rada na projektu od koga mnogo očekujete. Ako nemate posao, naći ćete neko rešenje uz pomoć porodičnog prijatelja. Dan je pogodan za igre na sreću.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne bi trebalo da se previše uzbuđujete na poslovnom planu, naročito ako su vam pretpostavljeni Ovan, Vodolija ili Vaga, ili ako vas jedan Lav nervira svojim nametljivim stavom. Naći ćete način kako da ih uverite da ste u pravu. Bolje organizujte svakodnevni život, premoreni ste a niste dovoljno efikasni ili bar ne koliko biste mogli.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Osećate se dobro u društvu intelektualaca i osoba sa kojima imate o čemu da pričate ali u društvu dinamičnih, veselih osoba koje se bave sportom. Možete dobiti dobar savet u vezi sa novim poslom, najverovatnije privatnim ili ćete dobiti dobar savet u vezi sa finansijama. Strepite od mogućnost da vam jedan Ovan ili Vodolija postave nemoguće uslove.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ako ste na poslu okruženi neprijatnim osobama koje vas često kritikuju ili su samo prividno kooperativne u stvari vam pomalo i zavide. Dobićete ponudu od Ovna na koju nećete odbiti iako biste mogli naći i nešto bolje ali zbog nestrpljenja nećete imati dovoljno strpljenja da se raspitate o drugim mogućnostima. Sa Lavom i Rakom ne znate kako da izađete na kraj.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Neko će vam ponuditi novo radno mesto, moguće jedan Lav ili Rak a vi ćete prema toj ponudi biti podozrivi sve dok vas Škorpija ne ubedi da to treba da prihvatite. Nemojte stupati u konflikt sa uniforisanim licima i nemojte se raspravljati sa Devicama ili Ribama. Predstoji vam poziv iz inostranstva koji verovatno nećete moći iz ličnih razloga da prihvatite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da imate mnogo jaču konkurenciju nego što je to slučaj. Dobićete ponudu da se sretnete sa nekim ko ima veoma lep predlog u vezi sa zajedničkim poslom. Želite da dobijete u vremenu i pokušaćete da odložite donošenje odluke jer se osećate kao da ste pod nekom vrstom pritiska. Moguć je poveći izdatak, ako ne budete pazili na šta trošite.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još