ČISTO I SUVO: Pet razloga da ODMAH kupite mašinu za pranje i sušenje veša

Vreme je za promene. Donosimo vam pet razloga za kupovinu kombinovane mašine za pranje i sušenje veša.

1. Ušteda vremena, prostora i električne energije

Ni veš mašine nisu ono što su nekad bile. One su danas zbir kompleksnih funkcija koje nam pametnim delovanjem pomažu da više vremena provodimo sa svojom porodicom. Kako je to moguće? Jednostavno! Sada je kapacitet bubnja dovoljno veliki da veš možemo da peremo ređe nego ranije. Osim što nam štede vreme, mašine za pranje i sušenje veša štede i prostor u kupatilu a režim rada koji se zasniva na sušenju toplim vazduhom i kondezacijom hladnom vodom, smanjuje potrošnju električne energije.

2. Zbogom peglanje

Nove generacije mašina za pranje i sušenje veša obogaćene su tehnologijama koje veš rastresaju i čine da je manje izgužvan. Ovo će olakšati život mnogim domaćicama kojima peglanje predstavlja pravu noćnu moru.

3. Mašine za pranje i sušenje vode računa o vešu

Mašine za pranje i sušenje veša imaju tehnologije koje se prilagođava tipu tkanine. 6 Motion Direct Drive kombinovana mašina za pranje i sušenje veša F1695RDH7 koristi kombinaciju šest različitih kretanja bubnja - Ribanje, Prevrtanje, Filtriranje, Kotrljanje, Koračanje i Ljuljanje - da bi pružili odgovarajuću negu tkanine pri čemu vaša odeća ostaje čista i neoštećena, bilo da je u pitanju donji veš ili grubi radni džins.

4. Suv veš onda kada vi to hoćete

Pada kiša a vama treba baš ta bluza za večeras? Nikakav problem. LG kombinovana mašina F1695RDH7 uz maksimalan kapacitet pranja od 12kg, odnosno sušenja 8kg, omogućava da sav nagomilan veš bude čist u najkraćem mogućem roku.

5. Specijalna promocija LG veš mašina za pranje i sušenje veša u decembru

Uz kupovinu nekog od modela LG veš mašina za pranje i sušenje dobijate Poklon vaučer od 12.000 RSD

* Uz to dobijate i 10 godina garancije na Direct Drive motor.

Pogledajte još