ŠTA ĆE SADA: Dijana Janković ne može da napusti Tajland?

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković nakon ogromnog uspeha svojih novih singlova sa suprugom Danielom Rokvićem otputovala je na Tajland, kako bi se odmorila i pripremila za nove radne pobede. Kada je krenula pevačica je uplatila mesec dana u najluksuznijem hotelu, ali kako je tamo stalni gost oni su rešili da je zadrže duže od onoga što je ona planirala, pa je pevačica na teškim mukama da li da prihvati ponudu da odmara još 15 dana pored onoga što je uplatila!

Kako bi proslavila to što je postala prva srpska pevačica sa oficijelnim kanalom na prestižnoj svetskoj video platformi Vevo, Didi se otisnula put dalekog Puketa, samo dan nakon proslave Nove godine. Da pevačica kojoj se smeši svetska karijera i te kako zna da uživa, govori i to što će na ovoj egzotičnoj destinaciji ostati do kraja januara.

I dok Didi uživa, njen Instagram profil gori od lajkova i komentara, uz neizostavne komplimente fanova iz celog sveta. Dijanin Instagram iz dana u dan beleži sve veći broj pratioca, kojih je sada više od 600.000!

Po povratku sa Tajlanda Dijanu očekuje jedan ogroman projekat, zbog koga će otputovati preko okena. Pevačica ne želi da otkrije ni jedan detalj o njenom novom podvigu, ali znajući nju sigurno priprema nešto što će pomeriti granice i postaviti standarde - budući da je poštovaoce svog rada na to i navikla.

Pogledajte još