MISTER PRELEPI, SAMOŽIVI GAD, ŠVALER… Pogrešni frajeri kojima nijedna žena nije uspela da kaže NE

Samoživi kreten

Onaj koji je sam sebi centar sveta, koji će vam isisati svu životnu energiju. Momak koji ne bira sredstva da mu bude dobro. Tom dečku nikad nećete biti bitni ali svejedno, padate na nega. Zašto? Možda je tajanstven, možda imate želju da ga ukrotite?

Loš momak

Bezobrazan, nezainteresovan, sklon izletima iz jedne veze u drugu… Da, to je onaj Marko, Nenad, Ivan, Luka s kojim ste bili makar jednom u životu. Opet zbog želje da ga ukrotite.

Mister prelepi

Da on je lep, on je jak, on je majstor za žene ali… Opevan je i u pesmama. Ali sem toga što je lep, neće vam ponuditi mnogo štošta. Ipak… Jesmo li rekli da je lep? Da, to je dovoljno da se zaletite i zaboraviti na sve ostale kvalitete koje on ne poseduje.

Bivši dragi

Već ste ga probali i dobro vam dođe posle promašaja koje ste imali. Ali u celoj toj priči zaboravljate kako je upravo on taj promašaj koj vas je nagnao da uletite u narednu nevolju sa mnogo gorim i mnogo nepouzdanijim momkom.

Švaler

On izlazi svako veče a posao mu je da u svakom klubu zavede po jednu curicu. Zašo? Pa sporta radi. Taj nikad neće imati vremena za vas, a zvaće vas onda kada nema zanimaciju sa strane. Zašto ga želite? Zato što je u moru riba koje je odvojo odabrao upravo vas, da baš s vama provede ovu noć… A šta ćemo s narednim danima i noćima kada vam bude potreban a on zaboga neće imati vremena jer mu je “tetka strašno bolesna”? Baš ništa, znajte da je on već kod neke druge.

Leka nema drage dame, ovo je generacijski problem, loš odabir muškaraca. Pomirite se s tim. Greške s utu da se prave uostalom, kako da znate koji je pravi ako ne probate i neku “trulu voćku”

Izvor: nadlanu

Pogledajte još