RAZBITE MONOTONIJU: Seksi igrice za bolji ljubavni život

1. Zavežite mu oči

Zavežite mu oči kravatom i zatim ga odvedite do mesta u kući na kom još nije bilo akcije. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, s obzirom da on ništa ne vidi, kao i da ne zna gde se tačno nalazite dodatno će podgrejati atmosferu.

2. Igra uloga

Igra uloga sa bezobraznim scenariom gde ga vi zovete Gospodin / Profesor / Šef, a u slučaju da zaboravite i oslovite ga pravim imenom sleduje vam spenking.

3. Ples u krilu

Naredite muškarcu da sedi miran u stolici. Zatim lagano pred njim skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa. Zatim mu zaigrajte u krilu, zadirkujući ga tako što ga ne dodirujete a koristite apsolutni seksipil koji posedujete. Toliko će se naložiti da će vrlo verovatno pokidati tange kako bi mogao da vas zgrabi.

4. Crne čizme

Nosite crne čizme iznad kolena i ništa drugo na sebi. Gurnite ga uz zid, nežno mu povucite kosu, zatim šapnite – Radićeš sve što ja kažem večeras.

5. Igra borbe

Bacite se na krevet, a zatim mu ne dozvoljavajte da uđe u vas tako što ćete skupljati noge, pa dok neko ne pobedi.

6. Rupica na pantalonama

Izaberite neke seksi pantalone i isecite rupu među nogama. Kada stvari počnu da se zagrevaju, njegova ruka će prirodno da sklizne dole i imaće šta da ga sačeka. Zatim mu naredite da vam pokida donji veš i jako uđe u vas.

7. Iznenađenje

Iznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti na kolena i oralno ga zadovoljiti bez i jedne reči.

8. Štipaljke

Koristite štipaljke za bradavice i pustite mašti na volju...

9. Masturbacija

Mastrubirajte pred njim dok vam on daje uputstva.

10. Oralne igre

Bacite se na oralno zadovoljavanje, ali mu naredite da ne svrši sve dok mu vi ne dozvolite! Ako bude blizu vrhunca, stanite pa opet počnite. Ovo je još jače ako on istovremeno obrađuje vas i zajedno doživite vrhunac!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još