#WINTERFEST2016 – Zoran Stevanović: Lako je reći napravili smo zdravu hranu, ali od kojih namirnica i kog porekla

0

WinterFest u organizaciji Color Press Grupe i Interfesta ponudio je prethodna tri dana izuzetno zanimljive sadržaje u okviru MK Mountain Resorta. Nakon sajma vina i gastronomije koji je protekao u degustaciji najboljih vina i fantastičnom koncertu bend "The Frajle", drugog dana imali smo prilike da slušamo različite studije slučaja i panel diskusije o gastronomskom turizmu, konzumiranju hrane i vina iz Pijemonta, prodaji i distribuciji vina, novim ukusima Balkana, ali i da probamo penušavac Radgonskih Gorica na Vučjoj stazi sa savršenim pogledom na Pančićev vrh. Poslednji dan WinterFesta bio je posvećen degustaciji vina, takmičenju u kuvanju pasulja, ali i panel diskusijama i studijama slučaja o marketingu, distribuciji i prodaji vina.

Case Study „Perfect Match“ Uparivanje hrane i vina u praksi prezentovao je Zoran Stevanović, glavni kuvar restorana Madera, a za naš portal je rekao:

Ponosimo se na dosta stvari. U Maderi imamo i tradicionalnu kuhinju, negujemo tu tradiciju jer ima dosta stranaca koji dolaze u Beograd, stranih firmi, kompanija, ambasadora i volimo da prezentujemo našu kuhinju. Dok na primer naša publika voli da proba nešto drugo.“

Šta nam je još rekao Zoran poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.