KUM UBIJENE PEVAČICE U ČUDU: Zašto njenog muža Zorana toliko drže u policiji?

0

Ivica Ajdarević, kum ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana u neverici priča da mu nije jasno kako je iko mogao da ubije pevačicu

Nerealno mi je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate– ispričao jeIvica Ajdarević, čiji je sin, Martin Ajdarević takođe pevač.

Ivica je rekao da je Martin otišao po Jeleninog supruga Zorana u policiju, gde se on od jutros nalazi na saslušanju, dodavši da „mu nije jasno zašto ga maltretiraju sa toliko dugim saslušanjem“.

On je potvrdio da se zajedno sa Zoranom na saslušanju u policiji nalaze i Zoranov otac, kao i njegov maloletni sin, koji ima između 13 i 14 godina, a nad kojim Zoran ima puno starateljstvo.

Zoran je pet godina stariji od Jelene, Bili su skladan par, lepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio“, priča Ajdarević i dodaje da i Jelenu i Zorana poznaje nekoliko godina. On je dodao i da je Jelenu poslednji put video u subotu ujutru, kada je trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu.

Izvor: Informer

Foto: instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.