DNEVNI HOROSKOP ZA 04. APRIL: Lavovi oprezno na poslu, Jarčevi imaju dobru komunikaciju sa inostranstvom

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Možete dobiti sjajnu ideju u vezi sa novim projektom ili u vezi sa proširenjem poslova sa jednim Rakom, Jarcem ili Strelcem. Mnogi vas zovu i pitaju za svet a vi uglavnom obavljate razgovore u četiri oka. Niste spremni da podržite Vodoliju u vezi se njenim ambicijama.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Postoji nešto o čemu nerado pričate i to se verovatno odnosi na realizaciju vaših ideja u domenu privatnog biznisa ili projekta. Mnogi sumnjaju da li ste iskerni i pitaju se šta li smerate kada je u pitanju odnos sa jednim Strelcem ili Jarcem, naročito ako se radi o dugogodišnjem prijateljstvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Imate način da sredite svoje poslovne odnose sa strancima ili da se dogovorite sa onima koji od vas očekuju da ih u svakom pogledu podržite. Neko vam je veliki oslonac i vi ćete se potruditi da ne izneverite ničije poverenje. Pokušavate da se snađete u poslu u medijima ili finansjiama.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Potrudićete se da ubedite Ovna da treba da vam pruži još jednu šansu i da bi bilo dobro da vam se pridruži u okviru posla koji je veoma zahtevan. Imate utisak da od vas svi mnogo očekuju a da vi niste spremni da uradite baš sve za njih, naročito ako se radi o starjim osobama.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Nadate se da će osoba koja radi za stranc ili živi u inostranstvu biti spremna da vam izađe u susret. Ako nemate dovoljno novca za projekat od koga mnogo očekujete, nemojte ga još uvek ulagati ili nekom davati na ruke, na zajam ili kao zalog za nešto da ne biste bili prevareni. Pazite kakve poslove sklapate sa Ribama ili Bikom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u Ribama u napetom aspektu sa Marsom u Strelcu loše se odražava na one koji nemaju visok prag tolerancije. Pokušavate da se snađete u poslu koji zahteva od vas dobru komunikaciju i više vam prijaju mlađe osobe od starijih jer ne možete da se priviknete na drugačiji sistem rada, naročito ako ste i sami u zrelim godinama.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Ne bi trebalo da olako prihvatate ponudu neke druge Vage ili Bika, naročito ako se radi o nekoj vrsti tajne finansijske transakcije ili o poslu koji nije siguran. Pokušavate da utičete na Blizance da vam daju mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima. Imate poverenja u mišljenje jednog Lava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Očekujete da va se javi neko ko živi u inostranstvu i sa kim imate dobru komunikaciju ili ste nekada bili u emotivnoj vezi. Ako ste umetnik, verovatno ćete dobiti priliku da nastupate na nekom elitnom mestu. Pokušaćete da uspostavite odbru komuikaciju sa Lavom ili Rakom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Verovatno ćete razgovarati sa nekim ko je spreman da vam izađe u suset i ko će biti voljan da vam učini neke ustupke ali to neće biti baš onako kako vi zamišljate. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za problem sa nekretninama ili ćete pokušati da započnete samostalan posao.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Niste sigurni da vam govore istinu oni na koje računate. Sve što radite ima nekog smisla dok u to unosite i entuzijazam i emocija. Ribe će vas nagovoriti na zajednički posao ili će pokušati da do vas saznaju ono što ih interesuje. Možete ostvariti dobru saradnju sa osobama sa nemačkog jezičkog područja ili iz SAD.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Trudite se da niko ne shvati vaše namere ali niste sigurni kako da postupite po jednom, za vas, važnom pitanju. Ribe i Rak će se potruditi da vam daju na znjanje da računaju na vas i vi nećete želeti da ih izneverite. Ipak, uradićete ono najglavnije po svome.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Marsom u Strelcu može doneti nepredviđene probleme u komunikaciji. Imate želju da započnete posao koji bi mogao biti veoma unosan ako bi vam neko izašao u susret. Sve što radite neko komentariše na vašu štetu.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još