RADUJU SE PRAZNIKU: Koja četiri znaka Zodijaka obožavaju da ukrašavaju jaja za Vaskrs?

Kako se približava Uskrs, mnogi se pridržavaju tradicije ukrašavanja jaja. Međutim jeste li znali da neki horoskopski znaci imaju veću sklonost prema ovom užitku nego drugi? Pročitajte koja četiri znaka Zodijaka obožavaju da ukrašavaju jaja za Uskrs.

Ovan

Ovnovi vole biti aktivni i kreativni, tako da ne čudi da im je ukrašavanje jaja jedna od omiljenih aktivnosti. Vole da eksperimentišu, izrađuju neobične šare i boje koje se ne sreću kod svakog.

Lav

Ovaj vatreni znak voli kada je u centru pažnje, a ukrašavanjem jaja se može pokazati u najboljem svetlu. Osećaće se dobro dok priprema ukusne kolače i iskazuje svoju kreativnost jer voli da ga svi vide.

Vaga

Kao vazdušni znak, Vage su vrlo društvene i vole ideju deljenja radosti i kreativnosti sa svojim prijateljima i porodicom. Farbanje i ukrašavanje jaja je savršena prilika da svi budu zajedno, te usput stvaraju nezaboravan uskršnji suvenir.

Ribe

Ovaj kreativni znak voli da sanjari i iskazuje svoju maštu u svakoj prilici. Ukrašavanje uskršnjih jaja je prilika da Ribe izraze svoju jedinstvenost.

Izvor: Bosnainfo.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još