#PROFEMINA2016 – Poslušajte panel “Da li je život u ravnoteži danas moguć?”

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Na trećem panelu pod nazivom “Da li je život u ravnoteži danas moguć?” učestvovali su: Tanja Jevđović, sertifikovani SPA i wellness instruktor, Mirjana Glušac, diplomirani teolog, Srđan Vukčević, Executive i business coach, Fani Hristova, joga instruktor, Skoplje i Vanja Bokun Popović, praktikant Tehnologije Više Ja, Kotor.

Poslušajte o čemu su govorili:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.