#PROFEMINA2016 – Marko Vidojković: Toliko sam žena promenio da sam se smučio samom sebi, dok nije naišla prava

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Tokom panela „Muškarci govore: A, šta mi stvarno želimo?“ pisac Marko Vidojković je između ostalog rekao:

Ne bih rekao da sam preterano nešto birao, ja sam nov, sveže sam oženjen, od avgusta, tako da iskreno rečeno, poslednje tri godine koliko smo proveli zajedno, retko šta bih mogao, mislim ovo nije patetika već toliko žena sam promenio da sam se smučio sam sebi, dok nije naišla baš ona prava.“

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.