AKO VAM JE DRUGARICA SINGL BUDITE OPREZNI: Ovo nikada nemoj da govorite

0

Morate biti pažljivi sa njom

Vi ste u dugoj vezi, uživate u ljubavi i sreći, ali vam kvari radost to što vaša drugarica nikako da nađe dečka. Ona ide iz izlaska u izlazak, pokušava, pokušava, pokušava i… Ništa.

Stalo vam je do nje, zbog čega želite da joj pomognete, ali morate da shvatite da, koliko god dobronamerne bile, neke stvari koje zabrinute drugarice govore ne prijaju usamljenoj devojci onoliko koliko smatrate.

1. Ali ti si tako kul!

Razmislite o ovome pre nego što ga izgovorite. Da li samo savršene, prepametne, prelepe, predobre i zabavne devojke imaju dečka? Ne? Da li su sve devojke kojima se odužila silng faza lude, imaju besnilo, ne kupaju se i dosadne su, dosadne, dosadne? Naravno da ne.

Ne stajte devojci na muku.

2. Nemaš dečka zato što si izbirljiva.

Ovo nije u redu reći, naročito ukoliko znate da je poslednji frajer koji se zainteresovao za vašu drugaricu bio maskiran u petla i pratio je od jutra do mraka, a u to se uverila i kada je bacila pogled kroz prozor kancelarije i videla njega kako kroz veliku plišanu glavu petla gleda u nju dok crta njen portret na pločniku…

Vaša drugarica je, kao što ste i sami svesni, divna i ne treba da uskoči u krevet sa svakim prolaznikom koji baci pogled nju…

3. Biraš pogrešne, draga.

Ovo vam je verovatno poznato iz dana kada se četrnaestogodišnji vi, s protezom i širokim pantalonama, mucajući pitali najboljeg frajera u školi da odete u bioskop. Ako je njegov odgovor bio: Hahahaaahahahaahaha. Ne., onda vam je jasno o čemu govorim.

4. Mislim da se plašiš vezivanja.

Da je vašoj drugarici potreban psiholog ili da smatra da joj je potreban, ona bi otišla na razgovor, a ne bi pozvala vas na kaficu da je analizirate.

5. Jesi li pokušala da nađeš dečka preko Fejsbuka?

A jeste li vi nekada pokušali da jezikom dodirnete nos? Ili lakat? Ne? A zaaaaašto?!

Možda zato što znate da to neće dati nikakav rezultat i da je, zapravo, samo traćenje vremena. Isto je i sa njenom očajničkom potragom za frajerom online.

6. Desiće se kad prestaneš da tražiš, kad najmanje očekuješ.

Važi, prestaće da traži. Neka zatvori oči – snažno, snažno – i očekuje da će:

a) njen budući suprug da se zakuca u nju dok ona stoji na ulici zatvorenih očiju.

b) toliko paučine da joj se nagomila u međunožju da više neće biti sposobna da oseti potrebu za muškarcem. Mačke i hekleraji, stižem!

7. Blago tebi, volela bih da sam ja single!

Da. Užasno je kad te neko voli. Kad nisi sam. Kad si srećan. To je zastrašujuće. Fuj ljubav i životne radosti.

8. Moraš više da izlaziš.

Ovaj savet je potpuno nepotreban ako ona izlazi do te mere da u torbici uvek ima četkicu za zube i rezervne gaćice.

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.