BLOGOMANIJA FASHION & BEAUTY: Jedna od naših najvećih Youtube zvezda Yasserstain učestvuje na konferenciji

0

Jedan od naših najvećih YouTube zvezda – Milan Inić, poznatiji kao Yasserstain, dolazi na najveću regionalnu konferenciju ovog leta – Fashion & Beauty Blogomaniju!

Milanje osnivač najvećeg skeč kanala na Balkanu koji mu je doneo veliku popularnost prvenstveno među mladima. Domaća teenage zvezda je student Akademije umetnosti i jedan od osnivača Balkan Tube Festa.

Popularni Yasserstain koji trenutno ima preko 330 hiljada pretplatnika na svom YouTube kanalu i oko 130 hiljada folovera na Instagramu, na programu u subotu, a ukoliko želite da ga upoznate i saznate šta to on ima da kaže, prijavite se putem zvaničnog sajta konferencije >>> http://blogomanija.net/


Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.netili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.