UŽAS NA KONCERTU PETRA GRAŠA: Pijan autom uleteo u publiku i napravio masakr

0

Tokom koncerta Petra Graše na Tisnom, nekoliko desetina metara od bine dogodila se saobraćajna nesreća a automobil je uleteo u publiku.

Uviđaj je trajao do jutra a iz Policijske uprave Šibensko-kninskog okruga kažu da je postupak i dalje u toku.

„Noćas 11 minuta iza ponoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom 36-godišnjak je pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod uticajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sedila na zidu. Oboje su zbrinute u Opštoj bolnici Šibenik“, rekli su jutros u policiji.

Kompletnog izveštaj o ovoj nesreći nema jer policijska istraga još uvek traje. Naime, da bi se uzeo iskaz od vozača on se najpre mora otrezniti. Zato je do jutra zadržan u policijskoj stanici.

„Postupanje je u toku. Protiv vozača sledi kaznena prijava, a kako će kazneno delo biti okarakterisano i hoće li biti predan zatvorkom čuvaru ili pušten zavisi o rezultatima koje ćemo dobiti“, rekla je policajka Sanja Baljkas koja obavlja dužnost potparolka PU Šibensko-kninske.

Povodom ovog događaja na društvenim mrežama se oglasio i Petar, koji je izrazio žaljene i apelovao na vozače da vode računa u saobraćaju.

Foto: Nadlanu arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.