#DIGITAL2016 – poslušajte case study "Beograd na vodi"

0

Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta.

U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno digitalna, preko 200 slušalaca pratilo je panele preko LED i TV ekrana, dron je snimao aktivacije u bašti, a za sve one koji nisu bili prisutni postojao je live stream prenos. Publika je postavljala pitanja govornicima preko tvitera, a najzanimljiviji tvitovi su se emitovali na ekranima u sali.

Prvog dana, konferenciju je otvorio ambasador Velike Britanije u Beogradu, gospodin Denis Kif, nakon njega prisutnima se obratio Dušan Stojanović, direktor Direkcije za elektronsku upravu, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a program dvodnevne konferencije predstavio je Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Case study „Beograd na vodi“ prezentovao je Milovan Savić, a učesnici i publika su mogli da se upoznaju sa projektom i maketom koja se nalazi u galeriji Beograda na vodi, u zgradi Geozavoda, gde je konferencija i održana.

Poslušajte case study:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.