ĐOKOVIĆI ORGANIZOVALI HUMANITARNO VEČE: Sve oči uprte u Jelenu, Nole zapevao operu!

0

Fešta u Milanu… Fondacija Đoković je organizovala dobrotvornu večeru u Milanu, a oko 400 zvanica okupilo se u zamku Sforcesko kako bi prisustvovalo aukciji od koje pomoć ide deci Srbije.

Među gostima su bile mnoge svetski poznate ličnost kao što su kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, teniserka Serena Vilijams, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan, i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šou biznisa.

Izgled i stajling Novaka i Jelene Đoković pobrao je sve simpatije, a u nastavku pogledajte i video kako Nole peva operu „O sole mio“.

Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.

Ujedno, u sredu i četvrtak prikupljaće se novac na revijalnim mečevima, u kojima će se prvog dana sastati Đoković i Rafael Nadal, a drugog dubl, gde će sa jedne strane biti Đoković i Flavija Peneta, a sa druge Serena Vilijams i Fabio Fonjini.

Nole, svaka čast!

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.