ĐOKOVIĆI ORGANIZOVALI HUMANITARNO VEČE: Sve oči uprte u Jelenu, Nole zapevao operu!

Među gostima su bile mnoge svetski poznate ličnost kao što su kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, teniserka Serena Vilijams, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan, i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šou biznisa.

Izgled i stajling Novaka i Jelene Đoković pobrao je sve simpatije, a u nastavku pogledajte i video kako Nole peva operu "O sole mio".

Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.

Ujedno, u sredu i četvrtak prikupljaće se novac na revijalnim mečevima, u kojima će se prvog dana sastati Đoković i Rafael Nadal, a drugog dubl, gde će sa jedne strane biti Đoković i Flavija Peneta, a sa druge Serena Vilijams i Fabio Fonjini.

Nole, svaka čast!

Pogledajte još