#CHECKIN2016 – Admir Hasanbegović: Da bi kongresni turizam dostigao svoj puni potencijal, moramo prvo da otvorimo zemlju ka novim destinacijama!

0

Prva regionalna konferencija o trendovima u hotelijerstvu "Check In 2016" održana je u petak, 28. oktobra, u punoj sali Master centra na Novosadskom sajmu.

Konferencija je okupila lidere u hotelijerskoj industriji i turoperatori iz celog regiona koji su govorili o problemima u ovoj industriji, trendovima, digitalizaciji, izazovima bezbednosti i ostalim aktuelnim temama. Svi učesnici složili su se da država, hotelijeri, turističke agencije i turistički radnici moraju raditi zajedno na poboljšanju trenutne situacije.

Na panelu „The World Is Not Enough: Biti ili ne biti deo međunarodnog lanca“ učestvovao je Admir Hasanbegović, general manager Courtyard by Marriott, Sarajevo, koji nam je tom prilikom rekao:

Imate jako puno prednosti, ako ste deo velikog lanca, a isto toliko i nedostataka. Najveća prednost je da imate dosta otvoren pristup globalnim marketinškim budžetima, globalnim rezervacijskim sistemima i ono što je najveća prednost jesu njihovi loyalty programi.“

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.