EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ BEKSTEJDŽA: Nataša Bekvalac na muzičkom takmičenju na Malti pre 15 godina!

0

Kolege i novinari je zovu "estradni arhivator" jer ima takvu sačuvanu arhivu (snimke iz svojih emisija) da nas iznova sve iznenadi! Pre nekog vremena je započela veliki posao "spašavanja" iste da ne propadne na VHS i drugim zastarelim video trakama.

Video materijal koji je sačuvan, jer je naalost mnogo toga propalo, zaista je vredan pažnje jer su gostovanja i počeci danas najvećih zvezda srpske estrade vezani upravo za njene emisije i nju kao autora. Nataša Ilić nam potvrđuje da je ovo što nam predstavlja tek početak divnih arhivskih TV snimaka.
Nataša je početkom 21. veka radila na čuvenoj i tada vrlo gledanoj novosadskoj TV Jesenjin. Bila je jedini novinar koji je pratio Natašu Bekvalac na prestižnom muzičkom takmičenju oktobra meseca 2001. na Malti. A kako je tamo stigla?

Zrenjaninski festival 2001. godine i pesma „Bolja sam od nje“… Pesma je postala veliki hit, a Nataša je dobila priliku da se predstavi na Malti. Ovo je deo reportaže za autorsku emisiju NATAŠIN KOKTEL i eksluzivni snimci priprema Nataše Bekvalac pred nastup. Soba 102, Zrenjaninski hotel.

A na Malti? Bilo je divno, Nataša je otpevala verziju pesme „Bolja sam od nje“ i na španskom jeziku. Oduševila je publiku… bez preterivanja. No, imenjakinju novinarku je zanimalo i kako Nataša izgleda kad se probudi…


Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.