Pevačica je pre nekoliko dana izgubila bebu, a sada je poslala SNAŽNU PORUKU!

0

Samo nekoliko dana otkako je u javnosti saopštila da je u drugom stanju, a zatim i otkazala sve nastupe, pevačica Slađa Vujičić, bivša članica grupe "Alegro bend", doživela je spontani pobačaj. Danas se Slađa oglasila na društvenim mrežama.

Divno je izaći iz kuće posle sedam dana! Uživajte u svakom danu bilo da je kiša ili sunce ili sneg, najvažnije je šta je kod vas unutra – napisala je ona.

Pevačica je ove godine imala dva spontana pobačaja.

Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete – izjavila je pevačica posle prvog.

Izvor: blic.rs

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.