KONAČNO UZVRATIO: Ovaj potez Breda Pita mogao bi da razbesni Anđelinu

Naime, nakon što ga je bivša partnerka optužila da je fizički nasrnuo na sina Medoksa tokom leta privatnim avionom, ali i za agresivnost, zavisnost od droge i alkohola, Pit je konačno rešio da prekine ćutanje.

Tačnije, holivudski glumac je podneo zahtev sudu da se slučaj zapečati, odnosno da nikakvi detalji brakorazvodne parnice i dogovora o starateljstvu više ne smeju da budu pušteni u javnost. Drugim rečima, nijedna od "zaraćenih" strana ne sme više javno da govori o razvodu.

Međutim, sadržaj obrazloženja koje je uputio sudu mogao bi razbesneti njegovu bivšu partnerku, tim pre što u istom stoji Pitova ocena da Anđelina nije dobra majka.

- Džolijeva očigledno nema mehanizam samokontrole koji bi sprečio da preosetljive informacije stignu na naslovne strane. Ona ne shvata da su oba roditelja poznate ličnosti, i da ovakvo iznošenje 'prljavog veša' ne samo što ponižava šestoro dece, već ih dovodi i u opasnost. Koja dobra majka bi tome izložila svoju decu? - piše u zahtevu koji je sudu posalo Bred Pit.

Izvor: Blic

Pogledajte još