SVE BIZARNIJI DETALJI: Šta se tačno dogodilo u noći kada je umro Džordž Majkl?!

0

Partner pokojnog pevača Džordža Majkla poslednjih dana izaziva nevericu svojim bizarnim izjavama, a poslednja u nizu je da je prespavao noć u automobilu pre nego što je na Božić pronašao mrtvo telo svog dečka.

Fadi Favaz (43) pronašao je beživotno telo svog dugogodišnjeg partnera Majkla u njegovom krevetu u domu u Oksfordširu kad je došao da ga probudi. Sad je otkrio da je noć ranije prespavao u automobilu i da nije vidio Džordža to veče, pre nego što je pevač zauvek zaspao, piše Dejli mejl.

U nedelju je iznenadio obožavatelje slavnog pevača nizom objava na Tviteru u kojima je utvrdio da je Majkl već više puta pokušao da se ubije i da i sad smatra da se radi o samoubistvu. Međutim, ubrzo je obrisao svoj profil i tvrdi da te objave uopšte nisu bile njegove, već da je njegov nalog hakovan.

U razgovoru za Dejli miror Favaz je rekao: „Nisam ga video uopšte. Zaspao sam u automobilu to veče i nisam bio s njim. Policija zna sve o tome, a to je najvažnije.“

„Šokiran sam i nije mi jasno šta se događa s Tviterom. Moj profil je neko hakovao i ugasio. Iskreno rečeno, sve mi je to malo zastrašujuće jer nisam pisao te objave. Probudio sam se u 11 i 30 i video sve na vestima, ali neću da se brinem zbog toga“, dodao je.

„Nisam siguran ko je taj neprijatni Džordžov bliski prijatelj, ali ja sam bio s njim u vezi sve dok ga nisam pronašao mrtvog u krevetu. Jedina stvar koju je Džordž želeo jeste da umre. Nebrojeno puta je pokušao da se ubije i napokon je uspeo. Jako smo se voleli i bili smo zajedno gotovo 24 sata dnevno“, pisalo je na Favazovom profilu na Tviteru.

Pre nekoliko dana objavljeno je da će policija i s njim obaviti razgovor u sklopu istrage pevačeve smrti s obzirom da su okolnosti još nerazjašnjenje iako je uzrok srčani zastoj. Policija sumnja da bi za iznenadnu smrt pevača mogli biti krivi lekovi i droge zbog čega žele da utvrde odakle ih je nabavljao, piše Jutarnji list.

U petak su mediji objavili da će se obaviti dodatni testovi i utvrditi je li Džordž Majkl u krvi imao nedozvoljene supstance obzirom da obdukcija navodi „nerazjašnjen uzrok smrti“. Toksikološki nalazi biće gotovi za nekoliko nedelja.

Izvor: blic.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.