PEVAČICA ZARADILA POVREDU GLAVE: Kaća Grujić imala udes!

U automobil lepe pevačice Katarine Grujić udario je drugi automobil dok je stajala na semaforu. Od siline udarca pevačica je lupila glavom u prednje staklo, dok je devojka koja je upravljala drugim vozilom prošla bez povreda.

- Katarina je sa prijateljicama bila na ručku, nakon čega je krenula da se nađe sa dečkom Nemanjom Buhom, i umesto da je sa njim uživala u bioskopu, popodne je provela u bolnici.

Sve se odigralo jako brzo, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, Katarina je udarila glavom u šoferšajbnu - priča za „Blic” izvor blizak pevačici.

- Srećom, Kaća nije izgubila svest, ali joj se na glavi stvorio manji hematom. Odmah je pozvala dečka, izašla iz auta i videla da joj je cela zadnja strana automobila slupana. Pošto ju je devojka molila da ne zove policiju, ona se sa njom dogovorila oko nadoknade štete - nastavlja priču naš izvor.

Ipak, nje sve bilo tako naivno...

- Katarina je imala nesnosne glavobolje, pa je otišla u Urgentni centar, gde je provela nekoliko sati kako bi joj uradili potpunu dijagnostiku i isključili sumnju da ima većih povreda. Kada je dobila rezultate sa skenera, bila je presrećna jer nije bilo nikakvih unutrašnjih povreda glave - kaže izvor blizak pevačici, a Katarina Grujić je za „Blic” potvrdila da je imala nezgodu:

- Nije bilo ništa strašno, desio se udes, otišla sam kod lekara da vidim da li imam neku povredu i kada sam shvatila da je sve u najboljem redu, bila sam presrećna. Ne brinite i dalje sam lepa i seksi devojka! To je meni najbitnije, da sam zdrava i živa i da nisam imala nekih većih komplikacija - kratka je bila Katarina.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još