Za putovanja koja ostavljaju bez reči

0

U ovo doba godine većinanas priželjkuje more i sunce, kao i uživanje u nekoj opuštajućoj muzici na plaži. Iako leto još zvanično nije počelo, kadazažmurimo možemo da čujemo šum talasa, osetimo pesak pod nogamai so na koži.

Ipak, koliko god da je planiranje godišnjeg odmora zabavna aktivnost, sa sobom nosi značajne izdatke, posebno za porodice. Zato je jako važno pažljivo i dobro isplanirati troškove, u čemu će vam umnogome pomoći činjenica da Banca Intesa kreditnim karticama možete da platite turističke aranžmane na do 12 rata, bez kamate u preko 170 turističkih agencija.

Pored uplate samih aranžmana, pozamašni su troškovi i pripreme za putovanje – kupovina odgovarajuće garderobe i kozmetike, kao i troškovi na samoj destinaciji. To su sve situacije u kojima ćete biti srećni što je uz vas omiljena kreditna kartica – bilo da odaberete Mastercard, American Express ili Visa, možete ih koristiti u zemlji i inostranstvu, kao i da plaćate na rate bez kamate na više od 6.000 prodajnih mesta u zemlji, a do kraja godine vas očekuju popusti i do 25 odsto, u brojnim prodajnim objektima partnera u zemlji.

Kako biste se osećali bezbedno, na kojoj god da ste destinaciji, uz Mastercard Gold i Visa Gold kreditne karticena poklon dobijate putno zdravstveno osiguranjena području Evrope, a uz American Express Gold i American Express Green kreditnekartice putno zdravstveno osiguranja za ceo svet.

Dodatno, sve kreditne kartice Banca Intesa možete koristiti širom sveta, u restoranima, hotelima, spa centrima i rent-a-kar agencijama. Ostalo je još da spakujete kofere i da se uputite ka omiljenoj destinaciji u kojoj je dopušteno samo uživanje – ka vašem svetu mogućeg.

Buon viaggio!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.