KAKVA TROJKA: Emina, Brena i Halid zajedno na naslovnoj!

Foto: Instagram/yaemina
0

Emina, Brena i Halid pozirali su za naslovnu stranu jednog bosanskog magazina

Emina Jahović, Lepa Brena i Halid Bešlić osvanuli su na naslovnoj strani jednog bosanskog magazina. Njih troje su nedavno boravili u Sarajevu gde su prisustvovali Gala zabavi „Azra Silver Night“, gde su kako kažu, slavili ljubav, uspeh i prijateljstvo.

Lepa Brena je na svoj Instagram objavila naslovnu stranu i napisala: „Emina i Halid ,dvoje divnih,toplih ljudi”.

I Emina Jahović se pohvalila svojim pratiocima novom naslovnom stranom, koja je za nju, kako je napisala u komentarui, ostvarenje snova i velika čast.

A post shared by Music & Fragrance (@yaemina) on

„Koliko život može da bude neverovatan i da mi je neko tada ovo pričao… Sećam se da sam prikupljala novac za njenu barbiku, svađala se sa drugaricama u njeno ime… I lagala ceo razred kako mi je rodjaka Jahić- Jahović… nema veze za koje slovo. Brena… waw!!! I danas ja rame uz rame pored nje. Da je moj tata živ pa da ovo može da vidi, tada dok je bio najveći fan Vesne Zmijanac, i koliko bi samo sati plakala jer bi me vređalo kad kaže da je bilo ko bolji od Brene. Moje rođake. Snovi, snovi… može čovek do njih kad zaista želi, kad zaista hoće. Danas imam prilike da stojim rame uz rame sa mnogima, ali ovo… ovo je za mog oca. Eto, nije bilo uzalud što me je stalno motivisao da rimujem reči, pišem stihove i sastavljam pesme. A Halid… Halid bey, e to je za mog brata. Onda kad je možda mislio da je ono čime sam želela da se bavim u životu samo hir, dok je vrteo Halidove pesme pogođen nostalgijom. Brena, Halid i ja… Generacije. Na naslovnici danas. Sanjaj. Veruj. Ostvari“, napisala je Emina.

Autor: nadlanu.com/D.R.

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.