Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna 20. i 21. maja u Beogradu

Posetioci ove neobične sajamske manifestacije imaće jedinstvenu priliku da uživaju u programu koji će biti organizovan na svečanoj bini na platou ispred Tržnog centra Ušće.

Program je ove godine podeljen u tri segmenta: "Budi lepa!", " Budi zdrava!" i "Budi srećna!". Posetioci manifestacije će imati priliku da lično razgovoraju sa psiholozima, nutricionistima, fitnes trenerima, novinarima, majstorima kulinarstva, doktorima za estetsku medicinu, zatim da se druže sa popularnim ličnostima, glumcima, pevačima, plesačima.

Dame i naravno gospoda koji tog vikenda prihvate Sanjin i Vesnin poziv moći će da otkriju tajne za jačanje samopouzdanja i optimizma, da dobiju medicinske savete od vrhunskih doktora kojima se veruje, nauče kako da pripremaju recepte za pravilnu ishranu, degustiraju specijalitete najboljih majstora kuhinje, upoznaju se sa najnovijim trendovim za negu i stilizovanje kose, nauče poteze profesionalnih šminkera, uživaju u demonstracijama nehirurških tretmana podmlđjivanja, ali dobiju i savete za unapređenje karijere i rad na sebi.

Naravno, svi će uživati u nastupima poznatih pevača, orkestara, plesača i modnim revijama na otvorenom.

Ideju ove jedinstvene manifestacije na našim prostorima podržale su velike kompanije pa će tako hiljade Beograđanki uživati u vinima vinarije "Čoka" uz neobične kulinarske specijalitete na bini. Moći će da probaju napitke od soje Polimarkovg novog brenda budućnosti – Plantino. Najznatiželjnije posetiteljke mogu da učestvuju na konkursu Biomelema "Najlepše kose Srbije, BiH i Crne Gore" i osvoje vredne nagrade, a jedna posetiteljka će imati priliku da dobije i posao kao zaštitno lice Biomelema za odnose sa javnoscu. Posetitelji će konačno moći i da upoznaju Ivanu Milinčić koja je postigla zapažen uspeh sa romanom "Privezak za srce" pod pseudonimom Žozefina.

Dame će se zabaviti, a sigurni smo i steći neka nova saznanja kroz programe Naxi radija uživo na bini i popularnu emisiju RTS Ordinacija uživo, uz pevače i plesače poput pevačice Marine Tadić, Danijele Karić, glumice Mine Lazarević, Ive Štrljić, najpopularnije komšije u Srbiji glumce Anju Mit i Uroša Jovčića, košarkašicu Milicu Dabović, koreografa Ivana Mileusnića, kreatore Lepu Danojević i Sašu Vidića i druge...

Ideja "Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna" je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

Pogledajte još