U TOM BRAKU JA NISAM BILA JA: Sanja Marinković progovorila o razvodu sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom

Voditeljka Sanja Marinković do pre nekoliko godina bila je u braku sa montažerom Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima sina Strahinju, ali, uprkos pokušajima da spasu zajednicu, svako je krenuo svojim putem.

Marinkovićeva je sada progovorila o razlozima zbog kojih je stavila tačku na svoj brak.

- Moguće je da jedan od razloga zbog kojih sam se razvela bio trenutak kad sam shvatila da ja - nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku razvede. Kada je reč o ljubavi, naravno, ja sam uvek za to da se rastanemo, pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima - to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo - rekla je Sanja.

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In" otkrila je da se nakon razvoda oslobodila po pitanju objava na društvenim mrežama.

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu, ne da mu nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda, da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni, u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od nekoliko godina gde sam morala sa svima da popričam - izjavila je Sanja.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još