GOTOVA LJUBAV: Rasta ostavio trudnu Anu!

0

Samo par meseci pre nego što bi pop pevačica Ana Nikolić trebalo da ode u porodilište i rodi ćerkicu svom suprugu Stefanu Đuriću Rasti, došlo je do žestoke svađe posle koje je reper spakovao kofere i napustio dom na Voždovcu u kojem je živeo sa suprugom, ekskluzivno saznaje Pink.rs od izvora bliskom paru!

Između Ane i Raste već duže vreme nema ljubavi i niko od njihovih bližnjih ne razume zbog čega su oni uopšte zajedno. Njih dvoje su potpuni stranci u sopstvenoj kući i retko ko uopšte kapira ozbiljnost braka i porodice. Kao i u predhodnim svađama i ovoga puta oni su se sukobili oko svakodnevnih stvari koje su kulminirale žestokim okršajem. Kao nikada do sad palo je tu mnogo teških reči i međusobnih optužbi koje već mesecima sluša ceo komšiluk! Pošto danima kod njih brak funkcioniše po principu, „kakvo vreme takvi i oni“ ova svađa bila je samo kap u prepunoj čaši koja je kulminirala Stefanovim odlaskom iz podrodičnog doma. Rasta je pesekao,spakovao kofere i po ko zna koji puta otišao kod mame, ostavljajući trudnu Anu u suzama„, rekao je dobro obavešteni Izvor blizak Ani I Rasti dodajući da ovo nije prvi put da se reper odlučuje na ovakav potez.

Već su imali slične epizode, samo što to niko, sem njihovih bližnjih, nije znao. Malo-malo, pa se podžapaju, pa Rasti pukne film i ode glavom bez obzira, tako je bilo i ovaj put. Međutim, sad je stvar baš ozbiljna jer uskoro treba da dobiju dete, a oni su zaratili na krv i nož. Rasta čak nije hteo ni da pokuša da se pomiri sa Anom niti da ode lično da pokupi stvari, već je poslao svoje ljude da to pozavršavaju umesto njega i stvari mu prebace kod mame, gde ponovo živi od pre neki dan„, ispričao je za Pink.rs izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Podsetimo, Ana i Rasta venčali su se u potpunoj tajnosti krajem jula prošle godine, o čemu je prvi pisao Pink.rs. Nekoliko meseci kasnije u medijima se spekulisao o bračnim krizama, međutim, par je to tada oštro demantovao. Početkom godine saznali su da će ovog leta postati roditelji, zbog čega nisu krili sreću, a od pre nekoliko dana, posle burne svađe, prestali su da komuniciraju i više ne žive na istoj adresi. Kako će epilog kraja imati ova saga o pevaćici i reperu ostaje da se vidi…

Izvor: Pink.rs

Foto: Youtube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.