Za sredu, 3. februar 2010.

BEOGRAD, 3. februara 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o ekonomiji, hapšenju vehabija u Bosni i Hercegovini i finansiranju političkih stranaka.

BLIC - "Zastareli sudski postupci protiv stranaka" o finansiranju političkih stranaka. "Šarićeva imovina vredi više od 100 miliona evra", o istrazi protiv Darka Šarića osumnjičenog za šverc droge.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija hitno ulazi u Evropu", naslov je intervjua španskog ministra spoljnih poslova Migela Anhela Moratinosa. "Pale vođe vehabija", o hapšenjima u Bosni i Hercegovini. "Kredit pokreće Železaru", o tome da bi proizvodnja u nikšićkoj željezari trebala da počne 15. februara.

DANAS - "Zar i feredža (ne)dozvoljeni", list piše o zakonu o zabrani nošenja islamske ženske odeće u Srbiji koji je donet pedesetih godina prošlog veka. "Nove tablice sa imenima vozača", o novom pravilniku o autooznakama. "Državna moć nosi veliku odgovornost", izjava predsednika Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljuba Mićunovića povodom 20 godina od obnovljenog rada te stranke.

POLITIKA - "Kosovo: tri pravosuđa, a pravde niotkud", o pravosuđu na Kosovu i Metohiji. "Udar na poprište vehabija", o hapšenju vehabija u Bosni i Hercegovini. "Apoteka u garaži", o tržištu lekova u Srbiji. "Uredbom menjaju tek usvojen zakon", o zakupu i prodaji gradskog zemljišta.

mob/dar

Pogledajte još