Ne pregovaramo sa Fabregasom

BARSELONA, 10. februara 2010. (Beta-AP) - Uprava Barselone negirala je da pregovara o dovođenju fudbalera sredine terena Arsenala Seska Fabregasa.

"Barselona ne pregovara sa tim igračem", ističe se u saopštenju na klupskom sajtu.

Španski mediji o transferu kapitena Arsenala u Barselonu spekulišu još od početka sezone. Glasine su, ipak, postale mnogo glasnije posle nedeljnog poraza Arsenala od Čelsija od 0:2 u engleskom prvenstvu.

Pobeda Čelsija značajno je umanjila šanse Arsenala, koji nije osvojio nijedan trofej još od 2005. godine, da se domogne titule prvaka Engleske.

Dnevnik Sport iz Barselone danas je izvestio da je katalonski klub već dogovorio petogodišnji ugovor sa Fabregasom, koji je i ponikao u tom gradu, ali je sa 16 godina debitovao u prvom timu Arsenala.

Trener Arsenala Arsen Venger istakao je da ne brine zbog budućnosti 23-godišnjeg Fabregasa, iako su španski mediji pisali i o navodnoj zainteresovanosti madridskog Reala za njegove usluge.

"Ne brinem. Sesk je sada vezan za Arsenal, a ne mogu da govorim o tome šta će biti za šest meseci, dve ili pet godina", istakao je Venger.

Pogledajte još