PREPORUKA ZA DANAS: Ljupka Stević - film, knjiga, restoran, noćni klub, recept

Osim što u slobodno vreme rado odlazi u lov, zbog čega je često meta kritike javnosti, Ljupka uživa i u gledanju filmova, čitanju knjiga, ali i dobroj hrani, piću i provodu. Za naš portal pevačica danas otkriva svoje favorite.

Foto: Promo

FILM - MUMIJA

Film koji zaslužuje da se pogleda jeste "Mumija". Trenutno je na repertoaru u bioskopima, dok sam ga ja nažalost gledala u kućnoj varijanti na snimku lošijeg kvaliteta. Neprevaziđeni Tom Kruz je izvanredan u ovoj ulozi a na kraju filma se pokazao kao veliki junak.

www.imdb.com

Foto: Promo

KNJIGA – SVE BOJE DUGE

Poslednja knjiga od Paula Koelja koju sam nedavno pročitala me je potpuno razočarala, pa zato neću naglasiti o kojoj knjizi je reč. Moguće je da je ovo letnje, sunčano i lepršavo vreme uticalo na takav način na mene da knjige sa mračnim motivima kakve on uglavnom piše sada ne ostavljaju na mene dobar utisak ali zato svim damama toplo preporučujem, iz srca, da pročitaju "Sve boje duge"! Fantastična priča koja na veoma živopisan i dirljiv način predstavlja život jedne mlade Grkinje koja potiče sa malog ostrva, a koja je sticajem okolnosti bila primorana da svoje najlepše godine provede u zemlji koja se uopšte ne kosi sa njenim navikama iz detinjstva. U ovoj knjizi će vam čempresi šapnuti poneku tajnu, a one devojke sa malo slabijim emocijama proliće i pokoju suzu.

www.vulkani.rs

Foto: Promo

RESTORAN - DAR

Restoran u kome se uvek osećam kao kod kuće i gde je hrana gotovo ista kao da je moja mama spremila je svakako restoran "Dar" na Vračaru. Izuzetan ambijent će vas oduševiti, a hrana je potpuno domaća, onako prava srpska kakvu ja inače obožavam! Nisam neko ko voli urbane restorane pa ovaj lokal savršeno odgovara mojim ukusima.

www.facebook.com/restorandar/

Foto: Promo

NOĆNI KLUB – NA VODI TEATRO

Noćni klub koji ove letnje sezone ne treba da propustite je "Na vodi Teatro"! Inače, u ovom lokalu nastupam cele letnje sezone tako da ne propustite jedan od mojih nastupa, dođite da uživamo zajedno uz najbolji klub u najlepšem gradu.

www.facebook.com/navoditeatro/

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RECEPT – FIT DORUČAK

Otkriću vam tajnu kako da zadržite vitku figuru i budete zdravi. Stvar je jako jednostavna. Svakoga jutra pojedite slatki doručak koji se sastoji od tostiranog hleba, putera od kikirikija i malo domaće marmelade. Uz to, popijte šolju obranog mleka i neka vam svako jutro krene upravo tako. Masne naslage postepeno će se gubiti iako unosite masnoće jer je puter od kikirikija poznat po svojim jako dobrim nutritivnim vrednostima - ubrzava metabolizam, topi masne naslage i daje vam energiju koja će vam svakako biti potrebna da izgurate jedan topao dan.

Autor: Ivana Karanović

Pogledajte još