Za ponedeljak, 22. februara 2010. godine

BEOGRAD, 22. februara 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno poplavama u zaječarskom regionu, kao o raznim privrednim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

BLIC - "Firme utajile 850 miliona evra poreza", najveći je naslov uz nadnaslov "U Srbiji otkriveno 1.629 fantomskih preduzeća". "Medojević: Ne verujem crnogorskoj policiji", najava je teksta o napadu na lidera crnogorske opozicione partije Pokret za promene Nebojšu Medojevića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Podzemlje trese celu Crnu Goru", naslov je teksta o napadu na Nebojšu Medojevića. "Reke teku niz ulice", naslov je za fotografiju o poplavama u Srbiji.

DANAS - "Akcija 'Balkanski špijun' produžena ruka 'Memfisa'", najveći je naslov lista o "aferi Darko Šarić". "Evakuacija zbog poplava", uz fotografiju list piše o poplavama u zajecarskom regionu.

POLITIKA - "Beli Timok poplavio najmanje 300 kuća", uz fotografiju list piše o poplavama. "Romi neće da se sele, a Srbi neće da ih teraju", tekst je o položaju Roma na Kosovu.

PREŠ - "Šiptarovog doktora ubicu hapse u Kanadi!", naslov je teksta o Miroslavu Risovicu, koji je osumnjičen da je umešan u "zemunski klan". "Poplavljeno više od 300 kuća!", najava je teksta o poplavama u Srbiji.

sne/dar

Pogledajte još