VESNA RIVAS TVRDI DA ZORAN NIJE UBIO JELENU, a razlog koji je navela baciće vas u razmišljanje!

Foto: Instagram/rivasvesna
0

Folk pevačica Vesna Rivas pred ulazak u „Parove 6“ rekla je za „Pulsonline“ da ne veruje da je kompozitor Zoran Marjnaović ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović.

Ona je uz pomoć svojih vidovnjačkih sposobnosti još prošle godine došla do saznanja da je ubica muškarac kojeg poznaje Zoran, a te priče drži se i danas.

– Ja sam jos prošle godine rekla svoje vizije. Zoran zna ko je ubica, zato i jeste uhapšen, ne sa sumnjom da je on ubica, kao što narod misli. On zna jako dobro ko je i sada se treba razorkriti do kraja šta su bili pravi motivi, zato je i priveden. A da se plaši, videli ste i sami da se plaši. Po mom mišljenju, on nije ubica. Ja se samo plašim da iz straha ko je ubica i krijući ubicu ne prihvati delo na sebe. Zoran nije ubica. On štiti nekoga i uplašen je, plaši se za svoj život. Tako da, on će pre prihvatiti sutra delo na sebe i priznati da je ubica, samo da ne otkrije pravo ime. Ne mislim da je njegov otac u pravu što priča da je to neki iz vrha države. Ja imam viziju da je to muškarac i da ima ožiljak na glavi i da su tu neki neraščišćeni racuni i da to jeste zbog Zorana ili nekog člana porodice. Ipak je Jelena u toj kući bila zlatna koka, donosila je jako puno para, a zlatna koka se ne ubija. On je prihvatio da mu otvorim karte, ali je izbegavao to stalno i smišljao razloge i na kraju se nismo susreli – rekla je Vesna za „Pulsonline“ portal, a potom smo je ispratili u vilu „Parova“ i poželeli bolji plasman, nego u prethodne dve sezone.

Izvor: Pulsonline.rs

Foto: Instagram/rivasvesna

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.