"IMALI SMO DIVNU VEZU": Lidija Vukićević progovorila o tajnoj ljubavi sa kolegom

Osim oca njene dece, retko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti. Međutim, glumica priznaje da je imala vezu sa jednim kolegom.

- Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je - bila je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosledna odluci da tu vezu sakrije.

Spajali su je sa umetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smeje.

- Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista - istakla je Lidija.

Ipak, jednim odgovorom je iznenadila, a tiče se mlađih momaka.

- Udvaraju mi se dosta mlađi momci, ali ja tu ne vidim nikakav problem. Nemam ja problem tih godina i razlike, godine su nebitne ako se pojavi hemija između dvoje ljudi. Ako među partnerima vlada razumevanje i dobra energija, godine su tu najmanje važne - rekla je glumica.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/vukiceviclidija

Pogledajte još