JOVANA JEREMIĆ STAVILA VETO ZA DRUGE MUŠKARCE: Voditeljki je porodica na prvom mestu!

Voditeljka „Parova“ Jovana Jeremić definitivno uskoro staje na ludi kamen.

Naime, ona je već duže vreme u ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem, sa kojim se verila krajem jula ove godine.

Iako se nedavno spekulisalo da je njihovoj ljubavi došao kraj, te i da su raskinuli veridbu nakon samo 18 dana zbog navodne ljubavne afere koju je političar imao, Jovana i Voja ipak uživaju u emocijama koje ih vežu i time demantuju sve glasine.

- Porodica je najbitnija u životu. Gradite sebe kroz prave vrednosti u životu kao što su ljubav, porodica, znanje, stručnost, lojalnost, marljivost, vernost. Kada popularnost prođe, kada se reflektori ugase, kada krene po zlu, kada vas iznevere najbliži prijatelji, saradnici, jedini ko će vas iskreno voleti su vaši najbliži u krugu porodice. Muž i deca. - napisala je Jeremićeva u opisu fotografije i dodala:

- Čovek mora da proživi bezbroj nesavršenih trenutaka da bi doživeo nekoliko savršenih. Ne postoje greške, samo lekcije. Učite iz svojih životnih lekcija i stvarajte od svojih života lične legende. Nema veze ako nije bilo dobro. Biće. Ako verujete i radite na tome. Neka naredna godina bude vaša godina. Ja verujem da čovek može sve ako iskreno želi jer želja je mera ljudske moći - završaa zaljubljena voditeljka.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.

Foto: jovana_jeremic_official/Instagram

Pogledajte još