NAJTUŽNIJI TRENUCI OVE GODINE: Pet zvezda koje su nas napustile u 2017.

Većina njih ostavila je dubok trag u regionalnoj umetnosti i istoriji, a jedina dama na ovom tužnom spisku otišla je na vrhuncu svoje slave i prerano ušla u legendu...

Foto: YouTube/PrintScreen

Ljubiša Samardžić Smoki

Jedan od najvećih umetnika na Balkanu u septembru je izgubio bitku protiv teške bolesti. Smoki nas je napustio u 81. godini, a iza sebe je ostavio brojne filmske i televizijske role, kao i ostvarenja koja je potpisao kao reditelj.

Foto: YouTube/PrintScreen

Bogoljub Mitić Đoša

U 49. godini, 22. juna ove godine, šarmantni glumac i humorista, najpoznatiji po ulozi u seriji Porodično blago, preminuo je u svom domu. Javnost je bila šokirana zbog njegovog preranog odlaska, a Đoša je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

Foto: donnaares/Instagram

Dona Ares

Azra Kolaković, koja je otpevala hit "A to mi nije trebalo", jednu od najpopularnijih pesama na ovim prostorima u proteklih deset godina, dugo se borila protiv kancera. Nije uspela da dobije ovu bitku - preminula je 2. oktobra 2017.

Foto: YouTube/PrintScreen

Predrag Cune Gojković

Čovek koji je svojim glasom obezbedio da pesme "Janičar", "Ljubav mi srce mori" i "Kafu mi, draga, ispeci" postanu besmrtni hitovi srpske muzike napustio nas je u 85. godini - nakon sedam decenija neverovatne karijere!

Foto: Hello!/Arhiva

Miki Jevremović

Početkom godine, svet je napustio najpopularniji šlager pevač na prostorima bivše Jugoslavije. Sedamdesetpetogodišnji pevač doživeo je moždani udar, nakon čega je završio u komi. Jevremović je iza sebe ostavio neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike - "Ako jednom vidiš Mariju", "Pijem", "S kim si sada kad je tužno vreme"...

Izvor: Glossy
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još