NEOPISIVO MI FALIŠ: Jelena Jevremović posetila očev grob povodom četvrte godišnjice smrti popularnog pevača (FOTO)

Pre četiri godine od posledica moždanog udara u 75. godini preminuo je čuveni pevač Miki Jevremović.

Ćerka legendarnog umetnika, Jelena, danas je posetila njegov grob u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi obeležila tužnu godišnjicu.

Tridesetdevetogodišnja pevačica sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografije nastale kraj očeve večne kuće dok u rukama drži buket žutih ruža.

Ponosna ćerka emotivnim rečima obratila se ocu i naglasila koliko joj nedostaje, te koliki trag je ostavio u njenom životu.

- Takilice moj, učio si me da slavim život i svakog dana smo zajedno obnavljali tu lekciju uz note sa tvoje Martin gitare i čašicu domaće rakijice... Naučio si me kako deljenjem čistih emocija prema drugima udenemo u sebe neopisivu radost. Preneo si na mene sve najlepše gene i dar da budem pobornik i govornik ljubavi. Naučio si me da živim ljubav koliko god to ponekad i bolelo... Danas je četiri godine od kada si odlepršao u nebesko prostranstvo... I danas, kao i svakog dana, čujem tvoju pesmu koju mi pevaš sa anđelima... Vidim te, pesniče moj, sa blagim smeškom na umilnom licu, kako okružen krilatim Božanskim bićima sediš na oblačku sa gitarom u ruci i pevaš mi "18 žutih ruža"... Znam da me čuvaš, bodriš, podržavaš, i imaš jasan dogovor sa Svevišnjim da pronađem Svoj put, da prestanem da lutam tražeći sebe u sivoj masi... Hvala Ti! Konačno sam apsolutno srećna i spokojna na današnji dan... Znam, jedini momenti kada sam kukavica su oni dok naglas plačem za tobom. Svakog dana dlanove zalijem suzama koje za tobom teku. Neopisivo mi fališ... Ali zahvalna sam Bogu i tebi na svim blagodetima u kojima konačno uživam sa svojom decom, na svim pravim ljudima za koje si "skockao" da mi uđu u život kao zamena za tvoju podršku i zaštitu. Znam da si ti umešao prste u to... Nezamenjiv si, ali ovako je svakako lakše... Hvala ti što si baš ti moj takilica i voleću te beskrajno dokle god dišem... - napisala je Jelena.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jevremoviceva/Instagram

Pogledajte još