MOŽDA SAM IZNEVERILA SVOJE RODITELJE: Katarina Živković o muškarcima koji su pokušavali da je osvoje novcem i nekretninama

Katarina Živković kaže da su muškarci na sve načine pokušavali da je osvoje, ali da ona nikada nije padala na primitivce i njihove finansije.
 
- Bilo je takvih primera da su pokušavali novcem, nekretninama, automobilima da me osvajaju. Ali im u startu pokažem da mene to ne zanima. Zaista lepo živim i novac nekog muškarca ne može da me osvoji. Niko parama ne može da me kupi - kaže Katarina Živković, koja žali što je danas sve manje iskrenih ljudi.  
 
- Znam samo da kada sam neiskrena prema sebi, onda se razbolim. Volim iskrene ljude. Napravila sam oko sebe krug ljudi koji poštuju moju iskrenost i mene i zato mi je dobro. Oni koji nisu iskreni ne pripadaju tom krugu. Cenim tuđu iskrenost. Ne volim kada neko laže i folira - rekla je pevačica, koju su mnoge nepravde na estradi i privatno zabolele.
 
Na pitanje da li je nekada izneverila roditelje, Katarina se prvo zamislila, a onda rekla:
 
- Možda sam ih nekada izneverila, ali kada bolje razmislim, mislim da sam dobra ćerka svojim roditeljima. Volela bih da oni to kažu - rekla je ona.
 
Iako se o njenim ljubavnim vezama ranije pisalo, danas Katarina ne želi o tome da priča. Svoj emotivni život drži dalje od očiju javnosti.
 
- Ljubav mi mnogo znači, možda i najviše. Bez ljubavi nisam živa, tako glasi i jedna moja pesma. I to je bukvalno tako - bilo je sve što je želela da kaže na tu temu.
 
Kako priznaje, uskoro bi volela da se ostvari u ulozi majke:
 
- Dugo godina maštam o tome da postanem mama. To mi je ogromna želja. Biće i to jednog dana - izjavila je Kaća.
 
Na pitanje da li bi mogla da bude sa nekim partnerom koji ima 60 godina, Katarina kaže:
 
- Do sada nisam imala partnera koji ima 50, 60 godina. Nije mi se desio. Ne želim da kažem da ne bih ili da bih. Ne znam.

Izvor: Kurir
Ilustracija: katarina2789/Instagram
 

Pogledajte još