ZANEMARILA ZDRAVLJE: Mirka Vasiljević odlaže neizbežnu intervenciju

Ona radi punom parom. Ima probe predstava, ali i nove, unapred zakazane projekte. Zbog toga ne stiže da se posveti masnom tkivu na ruci, ali kaže da joj zdravlje nije ugroženo.

- Nemam tu preterano šta da pričam. Samo estetski ukoliko želim da rešim, rešiću. Nije strašno i bolno. To je samo pitanje toga da se ja malo više posvetim sebi, ali bogu hvala, nisam zdravstveno ugrožena pa da moram sve da otkazujem. Zdravlje treba da nam je na prvom mestu. 21. je vek, postoji toliko stvari od masaža do uklanjanja laserom, tehnologija je napredovala. Ukoliko nešto može da se uradi i da čovek bude zadovoljniji, ja sam uvek za tu opciju - kaže Mirka, koja potom otkriva i da će ukloniti izraslinu čim joj se ukaže nekoliko slobodnih dana.

- Ukoliko mi se desi da imam dva slobodna dana i da preorganizujem obaveze, naravno da ću to da uradim. Dobro je što to nije nešto za šta telo treba da se priprema, ili odvoji više meseci. Kao što je za neke, ne daj bože ozbiljnije stvari. To je kao kada imate prazan hod, zakažete kod zubara, odete i popravite zub. Ukoliko mi se proba otkaže, ili pomeri, otići ću - otvoreno priča glumica.

Izvor: Blic
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još