Na Sajmu turizma predstavljeno luksuzno, dvojezično izdanje magazina „Hello! Travel: Vojvodina“

0

Na štandu Turističke organizacije Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu, predstavljeno je novo Hello! Travel izdanje posvećeno Vojvodini. Goste su pozdravili i predstavili magazin, predsednik Color Press Grupe Robert Čoban i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković.

Ovo je šesto izdanje iz ‘Hello! Travel’ edicije i nije slučajno da je najobimnije do sada. I pored toga mislim da nismo uspeli da obuhvatimo sva bogatstva Vojvodine! Kroz specijalna izdanja ali i konferencije, festivale i manifestacije – nastavićemo da promovišemo turističke potencijale, hranu, vino i multikulturalnost Vojvodine!„, rekao je Robert Čoban.

Slobodno mogu da kažem da je ovo istorijsko izdanje obzirom na obim, sistematičnost i atrakcike koje su obuhvaćene. U tom smislu ovo je zaista pionisrko i jedinstveno publicističko izdanje koje predstavlja Vojvodinu”, rekao je Ivan Djoković.

Pored luksuznog magazina od 244 strane koji su imali priliku premijerno da prelistaju, gosti su uživali u vinima sa fruškogosrkih vinograda i tradicionalnom karlovačkom kuglofu. Dvoje najkreativnijih su dobili priliku da osvoje VIP karte za promociju magazina u „Plavom vozu“ koja će se dogoditi u martu.

Nakon izlaska imagazina „Hello! Travel: Novi Sad“ sve ljubitelje ravnice obradovao je izlazak dvojezičnog, luksuznog izdanja u kom su predstavljene sve prirodne i turističke lepote, istorija, tradicija, kultura i gastronomija Vojvodine.

Magazin „Hello! Travel: Vojvodina“ biće u prodaji tri meseca na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a može se kupiti na kioscima, aerodromima i benzinskim pumpama. Magazin će se takođe naći u svim hotelima i restoranima u Vojvodini.

Realizacija projekta „Hello! Travel: Vojvodina“ umnogome će doprineti sveobuhvatnoj promociji vojvođanskih potencijala, kako u pogledu privrede, tako i u pogledu turizma, grane koja ne prestaje da raste, razvija se i menja shodno potrebama domaćih i stranih turista.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.