Spring To Life: Razgovor sa Ljiljanom Jagodić, psihologom i life-coach-em danas ispred UŠĆA

Ispred zida od cveća, u okviru "Na čaju sa..." powered by Fuzetea od 17h, svi zainteresovani mogu da razgovaraju sa Ljiljanom Jagodić, psiholog & life coach-em.

Ono po čemu se ljudi razlikuju je način na koji zadovoljavaju svoje potrebe. Po Psihologiji ljudskih potreba, mi svakodnevno zadovoljavamo sledećih 6 potreba:

-Sigurnost
-Raznovrsnost
-Značajnost
-Ljubav i povezanost
-Rast i razvoj
-Doprinos drugima

U svim živoznim zonama (porodica, partnerski odnos, prijateljstva, posao, karijera, socijalni život...). Kad neke od tih potreba ne zadovoljavamo na pozitivan način (negativan ili neutralan) dolazi do unutrašnjih konflikata koji rezultiraju nezadovoljstvom, letargijom, anksioznošću... i mnogim drugim emocionalnim poremećajima. Prepoznajte koje su to potrebe koje ne zadovoljavate na način na koji je vama potrebno i pokušajte da pronađete ponašanja koja će vas učiniti ispunjenijom i zadovoljnijom osobom.

Uspeti u životu podrazumeva da smo postigli nešto što smo želeli. Uspevamo onda kad ovladamo veštinom koja nam je potrebna za to što želimo. Ispunjenost je snaga razumevanja, poštovanja i uživanja života. Postižemo je kad životu damo neki smisao, kad osećamo da je naš život bitan na neki značajan način. Možete imati sav uspeh i novac ovog sveta, a da se ne osećate ispunjenim. Isto tako možete imati divnog partnera i decu, a opet osećati prazninu.

Dođite da razgovaramo i da se družimo.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Pogledajte još