MAZILI SMO SE U BAZENU, REKAO JE DA ME VOLI: Kija do detalja prepričala zadrugarima događaje sa Slobom! (VIDEO)

Kija je posle toga definitivno odlučila da više ne razgovara sa pevačem i ne želi da mu pruži drugu šansu.

Stjuardesa se danas požalila svojim cimerima i prepričala im šta se sve dešavalo između nje i Slobodana u poslednjih nekoliko dana.

- Mene čeka milion lepih stvari, želim sebi da pokažem da mogu da se izvučem. Žene su mi slale poruke podrške kako sam im ja nada da se i one mogu izvući. To što on radi, tako ne ponižava mene nego sebe. To mi je i Đekson rekao, sve radi sam sebi. Ja moram da prođem kroz ovo da bih mogla lepo, normalno da nastavim svoj život. Nisam prešla preko onog što mi je on uradio, ali sam bila spremna da dam šansu da vidim šta on misli i da vidim u kom smeru to ide, pošto on hoće da da drugu šansu da se ne razvedemo, to su njegove reči a ne moje - pričala je Kija.

Pevačeva zakonita supruga nije mogla da shvati zašto joj je pričao bajke svaki put kada bi ostajali sami ili bili van kamera.

Ona je svojim cimerima prepričala događaje iz hotela kada su slavili godišnjicu crkvenog braka ali i ono što se dešavalo u za vreme "Zadrugovizije 3".

- Ja sam ga pitala kada si prestao da me voliš, on je rekao da nikad nije prestao. Rekao je "Kad god mislim na nas, vraćaju mi se samo lepe stvari, one ružne zaboravim. I kad smo gledali film, non-stop sam gledao u tebe". Kada smo otišli u hotel posle sahrane rekao je da ne zna šta mu se dešava. Pitala sam ga kako planira da je šutne (Lunu), on kaže "Što bezbolnije, ona ništa nije kriva, napadaće je novinari - prepričavala je Kockareva.

Kija se prisetila i proslave njenog rođendana na kom je Sloba bio najveseliji. On se tada nije odvajao od svoje supruge čitave noći a nije se obazirao ni kada je Luna napravila histeričnu scenu. Kristina je navela da je Radanović tada blogerku nazvao "lujkom".

Novinara Milana Miloševića je zanimalo i šta se tačno dogodilo među supružnicima na bazenu posle Kijinog rođendana.

- Mazili smo se u bazenu. Ništa specijalno nismo pričali. I iz čista mira mi je rekao "Volim te". Pitao me je "Da li ti to radiš iz osvete, je l' ti mene za.ebavaš, ako me za.ebeš ,ubiću te. Želim da uzmeš moje prezime, samo hoću da budeš sa mojim roditeljima u dobrim odnosima. Hoću sve da zaboravimo, da budemo u dobrim odnosima sa svima". Rekao je za nju (Lunu) da nije loša devojka, ali da je labilna, klinka. Pitala sam ga da li zna šta mi je njena porodica radila i pričala o meni. Kaže da je on to video, video je kakvi su. Kaže mi "Nije normalna, baš mi se zgadila, ne privlači me više". Rekla sam mu da ne znam da li treba da se pomirimo ovde, da to spontano to uradimo, gledaoci će misliti da je sve to dogovor. Zbog nas da idemo polako ponovo, da se muvamo i sve to. On mi se kleo da me voli. Ono kad se brecnuo na mene i vikao da ne zna šta hoću od njega, a ova (Luna) je bila u blizini. Kad sam mu rekla da ću u "Amidži šouu" reći sve, on je počeo da se izvinjava, da nije tako hteo, da sa njom nema nikakav kontakt, da me voli i sve fino prema meni kako bi me smekšao. Ja ne padnem na to i odgovorim mu "Super ali ja ću ipak da kažem". On mi je onda rekao "Dobro, ali nemoj drastično", verovatno ne za njenu porodicu i to" - rekla je Kristina.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još