SVI KAŽU DA LIČI NA TATU: Aleksandra Nikolić objavila prvu fotografiju sa ćerkicom Leonom

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić porodila se juče i na svet donela svoje prvo dete.

Dvadesetšestogodišnja Beograđanka rodila je ćerku, za koju je zajedno sa bivšim verenikom Filipom Carem odabrala ime Leona.

Mlada majka, nakon porođaja, oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i objavila prvu fotografiju sa svojom naslednicom.

- 17. april 2024. godine. Rodila se naša Leona! Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavice - napisala je popularna Aleks pokraj simpatične fotografije iz porodilišta.

Podsetimo, atraktivna crnka i temperamentni Hrvat započeli su svoju ljubavnu vezu pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima. Iako je njihov odnos tokom rijalitija bio turbulentan, nekoliko dana pred kraj "Zadruge 6" Car je zaprosio Aleksandru. Nikolićeva se nakon izlaska iz Bele kuće preselila u Filipovu rodnu Crikvenicu, ali ubrzo je došlo do raskida. Tokom trudničkih dana Aleksandra i Filip su izgladili odnose i sada će zajedno odgajati ćerku. Iako još uvek to nisu potvrdili, u medijima i na društvenom mrežama se nagađa da su oni obnovili ljubavnu vezu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još