Za sredu, 26. maj 2010. godine

0

BEOGRAD, 25. maja 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno odlaganju posete predsedavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića Beogradu, ekonomskim i političkim temama.

BEOGRAD, 25. maja 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno odlaganju posete predsedavajućeg Predsedništva BiH Harisa Silajdžića Beogradu, ekonomskim i političkim temama.

ALO – List piše o porodičnoj tragediji kod Uba „Sin (16) ubio oca jer ga je tukao zbog kečeva!“. O problemu pedofilije u Srbiji „Šokantna ispovest supruge: Da sam znala da je pedofil odrobijala bih ga!“.

BLIC – O odlaganju Silajdžićeve posete „Silajdžić hoće da poseti ratnog zločinca“. O pripremama za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi u tekstu „Ratni avioni će čuvati ‘orlove’ na Mondijalu“. O učešću srpskog pevača Milana Stankovića na takmičenju za pesmu Evrovizije „Stanković uz ovacije u finalu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O zahtevu porodice generala Ratka Mladića da se on proglasi mrtvim pod naslovom „Tražiće i mrtvog Mladića“. O akciji policije u Sloveniji pod naslovom „Šarić vladao čak pod Alpima“. o učešću srpskog takmičara na pesmi Evrovizi „Stanković u finalu“.

DANAS – List tvrdi da „Silajdžić ne dolazi zbog Ilije Jurišića“. O prenosu tela srpskih državljana poginulih u Boliviji u tekstu „Posmrtni ostaci stižu o trošku države“. List donosi i poseban dodatak o otvaranju festivala Sterijino pozorje „Opomena potrošačkom društvu i suludoj potrošačkoj pameti“.

KURIR – O dešavanjima u rijaliti šou Farma koji se emituje na Televiziji Pink „Psuju pljuju i decu truju“. O učešću Srbije na pesmi Evrovizije „Bravo Milane, glatko u finale“. O nesreći kod uba ‘Dečak ubio oca na spavanju“.

POLITIKA – Izlaganje specijalnog izaslanika EU i šefa Međunarodne civilne kancelarije u Prištini Pitera Fejta u Američkom institutu za mir „Mišljenje Međunarodnog suda pravde već u julu?“. O odnosima NIS-a i pančevačke „Petrohemije“ pod naslovom „NIS neće ‘Petrohemiju’ ni za dolar“.

PREŠ – List prenosi izjavu bivšeg bivvseg potpredsednika Vlade Miroljuba Labusa „Hitno treba uvesti evro“. Funkcioner Srpske napredne stranke Jorgovanka Tabaković otužuje državu za pad dinara u odnosu na evro „Pad dinara je državna pljačka“. Pod naslovom „Milan u finalu, organizator uvredio Srbe!“, list piše o uspehu srpskog takmičar na pesmi Evrovizije, ali i odluci organizatora da prikaže granice Srbije bez Kosova.

PREGLED – O otvaranju fabrike delova za automobile „Manjeti Mareli“ u Kragujevcu „Italijani donose 400 poslova“. O poskupljenjima „Putarina prati benzin“. List piše da su u Srbiji plate u aprilu realno veće za 3,6 odasto nego u martu „U finasijama nema krize“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.