Za sredu, 4. avgust 2010.

0

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvetili su hapšenju osumnjičenih za napad na novinara Vremena Teofila Pančića.

BEOGRAD, 4. avgusta 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvetili su hapšenju osumnjičenih za napad na novinara Vremena Teofila Pančića.

ALO – „Obrazovci tukli Teofila Pančića“, o hapšenju dvojice osumnjičenih za napad na novinara nedeljnika „Vreme“ Teofila Pančića.

BLIC – O istrazi o zloupotrebama bivših vlasnika kompanije Mobtel „Karićima preti oduzimanje 85 stanova i vila“. Guverner narodne banke Srbije Dejan Šoškić za list kaže „Odbrana dinara je skupa“.

VEČERNJE NOVOSTI – O diplomatskim aktivnostima Srbije u EU u „Hoćemo jasne i odlučne poruke“. Guverner narodne banke Srbije Dejan Šoškić kaže u intervjuu: „Inflacija je pod kontrolom“.

DANAS – Pod naslovom „Bez predaje do pravičnog rešenja“ list prenosi navode ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića iz obraćanja Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, na prvoj raspravi o Kosovu od kako je objavljeno mišljenje Međunarodnog suda pravde o proglašenju kosovske nezavisnosti. Povodom hapšenja osumnjičenih za napad na Teofila Pančića list piše „Ultradesničarski motivisan napad“.

KURIR – „‘Novartis’ obmanuo Srbiju“, kaže za list epidemiolog Branislav Tiodorović, ističući da su predstavnici te kompanije obećali da će Srbiji isporučiti vakcine protiv virusa novog gripa po najnižoj ceni u regionu.

POLITIKA – O sinoćnoj sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu list prenosi navode ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića „Početi dijalog o Kosmetu što pre“. Ministar ekonomije Mlađan Dinkić kaže u intervjuu: „Nije nam potrebna štednja nego potrošnja“. List piše i „Uhapšeni osumnjičeni za napad na novinara Teofila Pančića“.

PREŠ – O radnim navikama u Srbiji u „Srbi rade najmanje u Evropi“. O hapšenju osumnjičenih za napad na Teofila Pančića, pod naslovom „Tukli smo Pančića jer nije dobar Srbin!“. List piše i da „Stranke u Srbiji ne plaćaju ni račune za vodu“.

PRIVREDNI PREGLED – List piše o posledicama katastrofalnih požara u Rusiji „Ekstremni klimatski poremećaji dižu cene hrane. O novom modelu privrednog razvoja Srbije profesor Mlađen Kovačević za list kaže „Slovenija i Kina ekonomski uzori“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.