Vlada Crne Gore u roku dostavlja EK izveštaj o napretku

0

PODGORICA, 4. septembra 2010. (Beta) – Crnogorska vlada dostaviće "u dogovorenom roku" Evropskoj komisiji (EK) izveštaj o ostvarenom napretku na putu evropskih integracija, saopštila je ministarka za evropske integracije Gordana Đurović, ne precizirajući datum predaje izveštaja.

PODGORICA, 4. septembra 2010. (Beta) – Crnogorska vlada dostaviće „u dogovorenom roku“ Evropskoj komisiji (EK) izveštaj o ostvarenom napretku na putu evropskih integracija, saopštila je ministarka za evropske integracije Gordana Đurović, ne precizirajući datum predaje izveštaja.

Ministarka Đurović je, nakon razgovora sa šefom delegacije EK u Crnoj Gori Leopoldom Maurerom, saopštila da će EK biti dostavljen izveštaj o svim realizovanim aktivnostima „u periodu od dostavljanja dodatnih odgovora na Upitnik EK do septembra 2010“.

Kako je saopšteno iz Vladinog biroa za odnose sa javnošću, Đurovićeva i Maurer razgovarali su i o realizaciji obaveza iz Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, koja se prati kroz poseban Akcioni plan.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.