ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

0

BEOGRAD, 18. septembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja pažnju posvetili poseti komesara za širenje EU Štefana Filea, poseti ministarke pravde Španiji i pregovorima opozicije.

BEOGRAD, 18. septembra 2010. (Beta) – Beogradski listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja pažnju posvetili poseti komesara za širenje EU Štefana Filea, poseti ministarke pravde Španiji i pregovorima opozicije.

BLIC – „Oteli od države 60 miliona evra“ list piše ekskluzivno o optužnici protiv Karića i njihovih saradnika. O udesu na Ibarskoj magistrali „Poginuli trudnica, njeno dvogodišnje dete i vozač golfa“. „Da sam se uplašio ne bih dolazio“ izjava Vladimira Petrovića Pižona.

VEČERNJE NOVOSTI – O slovenačkim biznismenima „Sloveniju samo Srbija spasava“. O tragičnom bilansu na putevima „U dve nesreće petoro mrtvih“. List istražuje ko se sa srpskih poternica krije u Španiji „Marbelja je sigurna krimi-luka“. „Draža pregovarao sa fon Lerom“, dokumenti do kojih je došao list od britanskog Forin ofisa.

DANAS – „Čudne akcije NIS – rastu da bi padale“ o skoku cena akcija Naftne industrije Srbije i povećanja obima trgovanja. „Postavljena spomen-ploča Brisu Tatonu“ o spomen-ploči u Beogradu. „Srbija i Nikoliću mora biti na prvom mestu“ intervju sa Milošem Aligrudićem potpredsednikom DŠ-a. „Čekuu garancije da neće biti uhapšen“ o predstojećem putovanju bivšeg kosovskog premijera u SAD.

KURIR – List piše o direktoru Srbijagasa i malverzacijama vezanim za Azotaru Pančevo „Mućka sa žitom“. O dešavanjima u fudbalu „Antić dolazi u Zvezdu“.

POLITIKA – „Novi početak u odnosima Srbije i EU“ o poseti komesara za proširenje Štefana Filea. „Od Španije tražimo Radulovića, Maksimovića, Bojovića i Šarića“ – izveštaj o poseti ministarke pravde Srbije Španiji. Intervju generalnog konzula Mađarske u Subotici Tamaša Koroša: „Preci i mađarski jezik uslovi za dvojno državljanstvo“. „Tenis će uvek biti deo mog života“ intervju Ane Ivanović.

PRAVDA – O tome da Ištvan Pastor traži donošenje nove uredbe o upravnim okruzima „Mađari hoće svoju regiju u Vojvodini“. O ubistvu i saobraćajnim nesrećama „Ubijen učenik u Novom Pazaru, a petoro stradalo na putevima“.

PRES – „Tajni pregovori o prodaji B92“, otkriva list. Izjava Vladimira Petrovića Pižona: „Odvešću Srbiju na Evro 2012“. „EPS Partizanu daje 800.000 evra“ – list kaže da objavljuje detalje sponzorskog ugovora. „Britš ervejs odlazi iz Srbije“ o najavi obustavljanja letova britanske kompanije za Beograd.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.