Za utorak 7. decembra 2010. godine

BEOGRAD, 7. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o proslavi pobede teniske reprezentacije Srbije u Dejvis kupu i političkim i ekonomskim temama u Srbiji.

ALO - Pod naslovom "Kad ćelavci lumpuju", o proslavi srpskih tenisera posle trijumfa u Dejvis kupu.

BLIC - "Troicki: Vredelo je živeti za ovu noć" o proslavi pobede teniske reprezentacije u Dejvis kupu. "Zukorlić priprema paralenu vlast u Sandžaku" - o sukobima u vezi sa formiranjem Bošnjačkog nacionalnog veća.

VEČERNJE NOVOSTI - "Novi dokazi oko atentata" list prenosi intervju specijalnog tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića o istrazi događaja u vezi sa ubistvom premijera Zorana Đinđića, 2003. godine.

DANAS - "Srpskom pšenicom upravljaju karteli" o ceni žita u Srbiji. "Izlazak na izbore će podeliti Srbe" list prenosi intervju državnog sekretara Ministarstva za Kosovo i Metohiju Olivera Ivanovića povodom izbora na Kosovu.

POLITIKA - "Ko će čuvati pehar" o proslavi pobede srpske teniske reprezentacije u Dejvis kupu. "Nevesele ekonomske prognoze za iduću godinu" o ekonomskoj situaciji u Srbiji.

PRAVDA - O proslavi tenisera - "Žurka za šampione". "Treba nam istorijsko pomirenje sa Albancima", za list govori poslanik Socijalističke partije Srbije Dejan radenković.

PREŠ - Pod naslovom "Ima li ko jači", list piše o trijumfu srpskih tenisera

PRIVREDNI PREGLED - "Nameti ukidaju naknade za prevoz", o toma da Unija poslodavaca raskida Opšti kolektivni ugovor zbog nelikvidnosti i opterećenosti privrede.

Pogledajte još