Nestašni princ Hari

0

Ketrin Dejvis (38) iz rijalitija ‘Prave domaćice iz Vašingtona’ tvrdi da je više puta imala ljubavne susrete sa princem Harijem (25)

Ketrin Dejvis (38) iz rijalitija ‘Prave domaćice iz Vašingtona’ tvrdi da je više puta imala ljubavne susrete sa princem Harijem (25), piše „Dejli mejl“, a prenosi Svet.

Majka dvoje dece Ketrin Dejvis Omanej, poreklom iz Britanije, ispričala je tamošnjim tabloidima da je sa 13 godina mlađim Harijem u više navrata imala ‘vruće’ susrete, kao i da je on u tim prilikama slao svog ličnog šofera da je doveze i odveze.

Dadilja njene dece Monika Herero tvrdi da je morala da čuva njene dve ćerke, dok se Dejvisova provodila sa trećim u liniji za nasledstvo britanskog trona.

„Pošto smo imale veoma blizak odnos, često mi je pokazivala njegove romantične SMS-ove, ponude za zajednička putovanja, a ispričala mi je i kako su se ljubakali u kupatilu“, rekla je dadilja.

PR služba britanske kraljevske porodice još uvek se nije zvanično oglasila povodom ovog skandala, ali izgleda da je Harijeva devojka Čelsi pobesnela zbog tvrdnji Dejvisove!

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.