Uvalin želi pobedu protiv Zagreba

0

BEOGRAD, 23. decembra 2010. (Beta) – Trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je da se nada da će njegova ekipa ponoviti dobru igru iz prethodnih utakmica i pobediti Zagreb u predstojećem meču.

BEOGRAD, 23. decembra 2010. (Beta) – Trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je da se nada da će njegova ekipa ponoviti dobru igru iz prethodnih utakmica i pobediti Zagreb u predstojećem meču.

Ako u svakoj utakmici u Jadranskoj ligi ne pokažete kvalitet, nemate šta da tražite. Iz utakmice u utakmicu morate da potrošite veliku energiju, jer ove sezone u regionalnoj ligi svako svakoga može da pobedi“, rekao je Uvalin na konferenciji za novinare u Beogradu.

„Čeka nas snažan protivnik, ekipa koja u svom timu ima (Damira)Mulaomerovića, (Mario) Kasun se uspešno vratio posle povrede, a(Luka) Žorić je reprezentativac. Zagreb je u dosadašnjem toku takmičenja dobro igrao, kada igra dobro može svakoga da pobedi, ali može i od svake ekipe da izgubi“, rekao je on.

„Mi u svakoj utakmici dajemo 100 odsto, a pogotovo na domaćem terenu. Nadam se da ćemo da ponovimo dobru igru koja će nas dovesti do željenog cilja. Nemamo drugu opciju, igraćemo muški, želimo da udobrom raspoloženju završimo godinu. Takmićenje nastavljamo 5. januara, čeka težak raspored i ova pobeda bi nam mnogo značila“, dodao je trener Zvezde.

Uvalin je rekao da ima „manjih problemčića“ sa povredama, bek Aleksandar Cvetković još povređen, a sa povratkom Borisa Bakića stručni štab ne želi da žuri.

Trener Zvezde ocenio je da je Jadranska liga najujednačenija liga u Evropi, ali je rekao i da je očekivao da će njegov tim ostvariti bar dve pobede više.

„Ostali smo kratki za dve pobede koje smo planirali. Ali, ko i šta ovde može da planira? Možda neki nisu očekivali da će do sada imati šest poraza, ali ih imaju. Da ne mislim da možemo da nadoknadimo zaostatak ne bismo ulagali ovoliki napor“, rekao je on.

„U ovoj ligi se ništa ne zna, svašta može da se dogodi. Upisani bodovi i upisane pobede ne postoje. Pre naše utakmice Hemofarm je bio ubedljivo prvi, a sada ga dele dve pobede od pretposlednjeg mesta“, dodao je Uvalin.

Centar Crvene zvezde Darko Balaban rekao je da će za pobedu biti dovoljno da njegova ekipa ponovi igru sa utakmica protiv Hemofarma i Cedevite.

„Maksimalno smo koncentirsani, želimo da ponovimo igru sa utakmica protiv Cedevite i Hemofarma, a to bi pred našim navijačima trebalo da bude dovoljno za pobedu“, rekao je Balaban.

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.15 igraju protiv Zagreba, utakmicu 13. kola Jadranske lige. Ulaz u halu Pionir je besplatan.

Zvezda je u dosadašnjem toku takmičenja ostvarila tri pobede, a Zagreb ima učinak od sedam pobeda i pet poraza.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.